Başkan Acar Adalet Yürüyüşü'nde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü,bugün beşinci günündeydi. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da destek verdi.

Başkan Acar Adalet Yürüyüşü'nde

CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü,bugün beşinci günündeydi. Kılıçdaroğlu’nun yürüyüşüne Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da destek verdi. Başkan Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında şair Ataol Behramoğlu, milletvekilleri ve parti meclisi üyeleriyle birlikte en ön saflarda yer aldı. 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 5’inci gününe Kızılcahamam Orman Deposu mevkiinden başladı.Kılıçdaroğlu Kızılcahamam’daki ilk molasını Çeltikçi yol ayrımı mevkinde verdi. Yaklaşık 25 dakikalık molanın ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler yürümeye devam etti. Şair Ataol Behramoğlu, Kılıçdaroğlu’nun yanında yürüyerek şiir okudu.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar  da  CHP Genel Merkezi tarafından başlatılan Adalet Yürüyüşü'nde.Başkan Acar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında şair Ataol Behramoğlu, milletvekilleri ve parti meclisi üyeleriyle birlikte en ön saflarda yer aldı. Yürüyüşe yurdun dört bir yanından gelen vatandaşlar da katıldı. Yürüyüşe katılan Başkan Acar, basın mensuplarına da röportaj verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü