Bahar Akıncı Marmaris'te tatilde

Hürriyet Gazetesi yazarı Bahar Akıncı, Marmaris’te. Marmaris’e beşinci kez tatile gelen Akıncı, her seferinde cennetin bir başka köşesini keşfediyor.

Bahar Akıncı Marmaris'te tatilde

Hürriyet Gazetesi yazarı Bahar Akıncı, Marmaris’te. Marmaris’e beşinci kez tatile gelen Akıncı, her seferinde cennetin bir başka köşesini keşfediyor. Yazar Akıncı, Söğüt’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Bahar Akıncı, yaz tatili için rotasını Marmaris’e çevirdi.Her yıl ilçenin farklı köşesini keşfetmeyi amaçlıyor.

Bahar Akıncı, Söğüt’te basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Marmaris izlenimlerini paylaştı. Akıcı:”Marmaris’i çok seviyorum.Marmaris’e beşinci gelişim. Marmaris’i keşfetmek için her yıl bir bölgesini gezmek gerekiyor.”dedi.

Bahar Akıncı, turizm sektörüne ilişkin de değerlendirmelerde bulundu: “Bizim yeniden yüzümüzü dünyaya dönmemiz gerekiyor. Tamamen bir topluma hitap ettiğiniz zaman, gelen turistlerdeki farklılık ortadan kalkıyor.”dedi.

Akıncı’ya Marmaris Belediyesi ve Marmaris Ticaret Odası tarafından hazırlanan bölgeye özel ürünlerin yer aldığı hediye paketleri de verildi. Akıncı, Marmaris Belediyesi’ni bisiklet yolu projesi için de kutladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü