Babasını öldüren liseli Adliye'de

Marmaris’te tartıştığı babasını öldüren 16 yaşındaki liseli genç Marmaris Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlının babasını öldürdükten sonra fotoğrafını çekip ağabeyine göndererek 'Kurtulduk ağabey' dediği ortaya çıktı.

Babasını öldüren liseli Adliye'de

Marmaris'te, tartıştığı babası 46 yaşındaki Şeref Arıcı'yı çift kırma av tüfeğiyle öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan lise öğrencisi 16 yaşındaki E.A , adliyeye sevk edildi.

Zanlının emniyette avukat eşliğinde alınan ifadesinde, "Babamı ben öldürdüm. 6 yaşından bu yana anneme şiddet uyguluyor ve sürekli aldatıyordu. Babam, dedesinden yüklü miktarda miras kalınca işi bıraktı ve lüks içinde yaşamaya başladı. Annemden ayrılmak için dava açtı. Anneme tedbir nafakası olarak 350 lira para gönderiyor, ilgilenmiyordu. Birçok kez barışma olmayacaksa, maddi ve manevi iyi davranmasını söyledim. 11 yıldır yaşadığım olaylardan dolayı psikolog tarafından kontrol altındayım ve depresyon ilaçları kullanıyorum" dediği öğrenildi. 

E.A.'nın babasını öldürdükten sonra fotoğrafını çekip ağabeyine gönderdiği, altında da 'Kurtulduk ağabey' yazdığı öğrenildi. Babasını öldürüp kaçan E.A.'nın yakalanması için ise ağabeyi ve halasının polise haber verdiği ortaya çıktı. E.A.'nın babası ile kaldıkları tripleks villada, daha önce iki kez bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği de belirtildi. Zanlının  telefon ve elektronik eşyaları da incelemeye alındı. Komşularının ise evden zaman zaman ağlama sesleri geldiğini ve E.A.'nın "Annemi istiyorum" diye bağırdığını söylediği öğrenildi. Öldürülen babaya, vefat eden dedesinin sahibi olduğu bir ecza deposu firmasından, yaklaşık 16 milyon lira miras kaldığı öne sürüldü.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.