AYDEM’DEN ÖNEMLİ DUYURU

Aydem ve Gediz Elektrik, elektrik faturası 80 Lira ve üzeri gelen aboneleri için önemli bir duyuru yayınladı. Bu abonelerin serbest tüketici kapsamına girdiği belirtildi, indirimli elektrik ve özel avantajlardan faydalanabileceği açıklandı.

AYDEM’DEN ÖNEMLİ DUYURU

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2017 yılı ‘Serbest Tüketici Yıllık Tüketim Limiti’ yeniden belirlendi. Serbest tüketici limitinin 3600 kWh‘ten 2400 kWh’e düşmesi ile aylık 80 TL ve üzerinde elektrik faturası ödeyen Türkiye genelinde yaklaşık 8,4 milyon müşteri, ‘Serbest Tüketici’ kapsamına girdi. Söz konusu gelişme doğrultusunda yeni yıldan itibaren Aydem ve Gediz Elektrik müşterileri, indirimli elektrikten ve özel avantajlardan faydalanmaya başlayacak.

Açıklamada, indirimli elektrik fırsatından faydalanmak isteyen Aydem ve Gediz müşterilerinin, Müşteri İlişkileri Merkezlerini ziyaret etmeleri, www.aydem.com ve www.gediz.com web sitelerinden başvuru yapmaları, ya da 0850 800 0 186 numaralı İletişim Merkezine talepte bulunmalarının yeterli olacağı belirtildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.