Atila Sertel bu akşam Gündem Programı'nda

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Gündem Programı’na konuk oldu. Sertel, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Sertel’in konuk olduğu Gündem Programı bu akşam( 27 Nisan Cuma) saat 20.30’da Marmaris Televizyonu’nda.

Atila Sertel bu akşam Gündem Programı'nda

“Anadolu Medyası Marmaris’te Buluşuyor” etkinliği için ilçeye gelen CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Marmaris Televizyonu’nda Gündem Programı’nın konuğu oldu. Hayriye Akok’un sorularını yanıtlayan Sertel, Marmaris’te düzenlenen yerel medya çalıştayına ilişkin açıklama yaptı, yerel medyayı önemsediklerini söyledi.

CHP İzmir Milletvekili Sertel, erken genel seçime ilişkin  değerlendirmelerde bulundu. Sertel “ Burada asıl dikkati çekilmesi gereken nokta şu. Türkiye iki  D’yi oylayacak. Ya diktatörlük ya demokrasi. Çatı neresi bizim için demokrasi çatısı. Demokrasiden ve  parlamenter rejimden yana olanlar ,ülkenin tek kişi tarafından yönetilmesini istemeyenler, bağımsız ve tarafsız cumhurbaşkanından yana olanlar, herkesi kucaklayan cumhurbaşkanından yana olacaklar. Başbakanın ve bakanın halk tarafından seçildiği ve halkın denetlediği demokrasiden yana olanlar demokrasi çatısı altında buluşacak. Diğer çatıda da her şeyi ben seçeceğim diyen  taraf var. Yüzde 60-65 ile demokrasi diyenler kazanacak.” Dedi.

Sertel, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin soruya da “ CHP’nin adayı kavga eden, dövüşen aday olmayacak. Bu ülkenin sorunların çözümüne tarafsız şekilde katkı koymaya çalışan, ekonomiden anlayan, yüzü gülen bir aday olacak. İkinci tura kim kalırsa genel olarak demokrasi yanlılarının yüzde 60-65 oranında oyuyla kazanacak” diye konuştu.

Atila Sertel’in konuk olduğu Gündem Programı bu akşam ( 27 Nisan Cuma)  saat 20.30’da Marmaris Televizyonu’nda.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü