Atatürk'ün ziyaretinin 100. yılını kutladılar

Marmaris Fenerbahçe Derneği, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Mayıs’ta Fenerbahçe Kulübü’ne gerçekleştirdiği ziyaretin 100’üncü yıldönümünde, anıta saat:19.07’de çelenk koydu, basın açıklaması yaptı.

Atatürk'ün ziyaretinin 100. yılını kutladılar

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği üyeleri takımlarının formalarını giyerek perşembe akşam saat:19.00’da Atatürk Anıtı önünde bir araya geldi. Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 Mayıs’ta Fenerbahçe Kulübü’ne gerçekleştirdiği ziyaretin 100’üncü yıldönümünde 100 kişilik taraftar grubu, takımlarının marşları yanı sıra 10’uncu Yıl ve İzmir Marşı’nı söyledi. Caddeden geçen bazı vatandaşlarda marşlara eşlik etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlere bir dakika saygı duruşu ardından İstiklal Marşı okundu. Saat:19.07’de Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Levent Esin, kürsüde basın açıklaması yaptı. Fenerbahçe’nin Türkiye’nin en büyük sivil toplum kurumu olduğunu söyleyen Esin, “ Fenerbahçe öyle bir güçtür ki cemaatin en şaşalı döneminde, FETÖ/PDY örgütüne kafa tutmuş 3 Temmuz 2011 günü, kumpasın başlatıldığı o uğursuz gün 500 bin taraftarıyla sokağa çıkmıştır. Cemaat fenerle başa çıkamaz sloganıyla 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında sokaklara çıkıp kendilerini tanklara siper etmemelerinde emsal teşkil etmiş, örnek olmuştur. Bugün Ata’mızın huzurunda tekrar ediyoruz. Fenerbahçe laik Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkedeki en büyük koruyucusu ve ilelebet teminatı olacaktır” dedi.

Açıklama ardından taraftarlar marşlarla caddeyi inletti. Bir buçuk saat süren etkinlik ardından taraftar grubu sessizce dağıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü