Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı 1 Yaşında

İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı’ nın açılışının üzerinden bir yıl geçti. Bir yılda park 30 Bin ziyaretçiyi ağırladı. Parkın açılışının yıl dönümü bugün törenle kutlandı.

Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı 1 Yaşında

Geçtiğimiz sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda açılışı gerçekleşen İçmeler Atatürk Bilim ve Eğitim Parkı bugüne kadar 30 bin ziyaretçiyi ağırladı.Parkın açılışının birinci yıl dönümü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında renkli etkinliklere ev sahipliği yapan park, çok sayıda öğrenciyi konuk etti. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da Parkın birinci yıl dönümü kutlamasına katıldı.

Başkan Acar, çocuklara ve ailelerine seslendi. Acar " Bilim Parkımızı  bir yıl önce açtık. Amacımız çocukların bilim ve eğitim üzeirne uygulama yapabilmesine olanak yaratmaktı. Projenin başarıya ulaştığı kanaatindeyim. 30 bin öğrenciye açtık kapımızı. Ekibe teşekkür ediyorum.Etkinlik kapsamında gönüllü dostlar burada. Kollektif çalışma bir eseri  başarılı noktaya getiriyor."dedi.

Acar, Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen Burunucu Rekreasyon  Alanı Projesi’nin Ramazan Bayramı’nda açılacağının müjdesini verdi. Acar "Ben Marmaris halkına müjde vermek istiyorum. Burnucu Parkımızı inşallah ramazan bayramına yetiştireceğiz ve Marmaris'te  mükemmel prestij projesi hayata gecireceğiz."diye konuştu. Başkan Acar, daha sonra parkın birinci yıl dönümü nedeniyle hazırlanan pastayı kesti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.