Aquamasters'a rekor katılım

17-21 Mayıs tarihleri arasında 5. Kez düzenlenecek olan Aquamesters Yüzme Şampiyonası Basın Toplantısı Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş’un başkanlığında gerçekleşti.

Aquamasters'a rekor katılım

17-21 Mayıs tarihleri arasında 5. Kez düzenlenecek olan Aquamesters Yüzme Şampiyonası Basın Toplantısı Muğla Vali Yardımcısı Mehmet Fikret Çavuş’un başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya ayrıca Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Marmaris Belediyesi Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, organizasyona katkı sağlayan kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle, Stk ve özel sektör temsilcileri katıldı.

Martı Otel’de gerçekleştirilen toplantını ev sahipliğini ise Organizasyon Komitesi Başkanı Selçuk Demirel yaptı. Demirel, organizasyonun 5. yılında daha geniş kapsamlı düzenleneceğini ve tam bir takım çalışması olduğunu söyledi. 5 yıldan bu yana toplamda 5500 sporcunun Marmaris’e gelerek spor turizmine katkı sağladığını ifade eden Demirel şöyle konuştu “Bu yıl 3 ayrı yarışımız var. Her yıl olduğu gibi bu sene de yurt dışından katılımcılarımız olacak. Özellikle Rusya ve Ukrayna’dan şampiyon yüzücüler Marmaris’e gelecek. Çin ve Amerika’da dahil 25’in üzerinde ülkeden katılım olacak. 1500 kayıtlı sporcu aileleriyle birlikte ilçeye gelerek, turizm sezonunun henüz başladığı şu günlerde önemli bir ivme sağlayacak. Organizasyonun gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum, ancak en özel teşekkür Belediye Başkanımız sayın Ali Acar’a. Kendisi ilk günden bu yana projenin adeta lokomotifi oldu, bizden desteğini hiç esirgemedi.”

17– 21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek şampiyonanın bir bölümü Yüzme Eğitim Merkezi’nde gerçekleşirken, bayrak yarışları ve açık su şampiyonası ise İçmeler Körfezi’nde yapılacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.