"Almanya'da böyle kutlama yok"

Almanya’nın Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung, Marmaris’te Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Fener alayında Başkan Acar ile birlikte yürüyen Alman Belediye Başkanı, Fener alayına da hayran kaldı.

Almanya’nın Fürth Belediye Başkanı Thomas Jung, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında belediye tarafından düzenlenen Fener alayına katıldı. Jung, Başkan Ali Acar ile birlikte yürüdü. Başkan Acar ile el ele yürüyen Jung, binlerce kişinin  katıldığı fener alayı sırasında  fotoğraflar çektirdi. O anları ölümsüzleştirdi.

Jung, Başkan Acar’ı ziyaretinde de Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında düzenlenen fener alayı için övgü dolu ifadeler kullandı. Almanya’da böyle kutlama yapılmadığını belirten Jung, Marmaris’teki kutlamaya hayran kaldığını söyledi.

Jung “Marmaris’te bulunmanın yanı sıra Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen fener alayına katılmak sevincimin ayrı noktası. Bu kadar genç insan Cumhuriyet’e sahip çıkıyor. Bu harika bir şey. Biz Almanya’da böyle bir şey görmedik. Almanya’da genelde insanlar hep protesto ya da tepki için yürüyüş düzenler. Bu kadar güzel bir şey için hiç Almanya’da yürünmedi. Yürüyüşe hayran kaldık.” Dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü