“ Ali Başkan’la yola devam”

Marmaris’te yaşayan Hataylılar Pazar günü Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar için biraraya geldi.

“ Ali Başkan’la yola devam”

Marmaris’te yaşayan Hataylılar Pazar günü Ali Acar için biraraya geldi.

Uzunyalı’daki bir işletmede aileleriyle birlikte toplanan Hataylı Marmarisliler, Ali ve Sevgi Acar çiftini misafir ettiler. Daha önceki seçimlerde de Ali Acar’a verdikleri destekle bilinen Hataylılar, önce Başkan Acar’ın açıklamalarını dinlediler.

Ali Acar, adaylık sürecinin başlamasından önce karşısında siyasi bir ittifak oluştuğunu, bu ittifakta yıllar boyunca kişisel isteklerine cevap alamayanların başı çektiğini söyledi. Ayrıca Muharrem İnce’yi cumhurbaşkanlığı sürecinde desteklemesinin de adaylık sürecinde karşısına çıkarıldığını açıkladı.

“Şu anda ortak meselemiz Marmaris’in geleceği. Bu geleceği kentin tüm yaşayanlarıyla birlikte oluşturacağız ve koruyacağız” diye konuşan Ali Acar birilerinin yönettiği kişilerin Marmaris’in geleceğini koruyamayacağına dikkat çekti.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen deneyimli başkan, çoğunluğu esnaf olan Hatay’lılarla turizme ilişkin görüşlerini de paylaştı. Marmaris’te nitelikli turizm için gerekenlerden söz eden Acar önceliğin müşteri memnuniyetini sağlamak olduğunu anlattı. Daha sonra toplantıya katılanların sorularını cevaplandırdı ve görüşlerini dinledi. Başkan Acar, toplantının sonunda Marmaris’te yaşayan Hataylılar tarafından hazırlanan “ Ali Başkan’la yola devam.” yazılı DSP Logolu pastayı kesti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü