Ali Acar'dan açıklama

DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Başkan Acar, açıklamasında Marmaris halkına teşekkür etti, “ 15 yıllık belediye başkanlığı görevini onurumla yerine getirmenin mutluluğunu yaşayacağım” dedi.

Ali Acar'dan açıklama

DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Acar açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

 Değerli Marmaris halkı,

“Önce Marmaris” diyerek çıktığımız bu yolda iki ay gibi kısa bir sürede seçim çalışmamızı tamamladık. Bana seçim kampanyam boyunca destek veren ekibime, halkımıza ve aileme çok teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarımızın ülkemiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Daha önce de sizlerle paylaştığım üzere, Marmaris gibi Dünya’nın ayrıcalıklı bu cennet köşesinde 15 yıl boyunca Belediye Başkanlığı yapma onurunu yaşadım. 

Belediye Başkanlığım boyunca , halkımızdan emanet aldığım bu görevin, kutsal bir iş olduğunu aklımdan bir an olsun çıkarmadım. Marmaris Belediyesi göreve ilk başladığım günden bu yana kendi evimden daha fazla önem verdiğim bir “yuva” oldu.  Ben ve ekibim, değerli ilçe yaşayanlarının da destekleriyle Marmaris’i 15 yılda, örnek bir Avrupa kenti yaptık. Marmaris artık sadece Türkiye’de değil, Dünya’da kabul ve talep gören, bir turizm kenti oldu. Görev sürem boyunca, benimle birlikte Marmaris aşkıyla çalışan belediye personeline  bir kez daha teşekkürü borç bilirim.

15 yıllık görev sürem boyunca, her türlü çıkar odaklarına karşı mücadele ettim, siyasal baskılara göğüs gerdim, öyle zamanlar oldu ki Marmaris’in menfaatleri için yakınlarımla ve partililerimle karşı karşıya geldim. Bütün bunları yaparken tek bir hedefim vardı; o da bana emanet edilen  Marmaris’i koruyup kollamak.

3 Bin’den fazla inceleme geçirdim. Bu incelemelerin hepsinden ben ve personelim alnının akıyla çıktı. Onurlu ve dürüst bir yönetim anlayışıyla görev yaptım. Marmaris’in çıkarlarını koruduğum için istenmeyen adam oldum. Yıllardır gönül verdiğim partimizden koparttılar. Ancak, bizi memleket sevdamızdan kopartamadılar.

Marmaris için her zaman daha iyisini istedim, isteyeceğim.

Saygıdeğer Marmaris halkına, 15 yıl memleketime hizmet etme göreviyle beni onurlandırdıkları için şükranlarımı sunuyorum. Bu görevi onurumla yerine getirmenin mutluluğunu her zaman yaşadım, bundan sonra da yaşayacağım. Saygılarımla. Hoşçakalın.

Ali Acar

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.