"Ali Acar Marmaris'i mafyadan temizlemiştir"

CHP Fethiye eski ilçe Başkanı Emrah Doğu, Behçet Saatcı ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın başarılı isimler olduğunu belirterek “bunu ben söylemiyorum, halk söylüyor” şeklinde konuştu. Doğu, Başkan Ali Acar’ın Marmaris’i mafyadan temizlediğini kaydetti.

CHP Fethiye eski ilçe Başkanı Emrah Doğu, Fethiye’de yayın yapan yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda  CHP Genel Merkezi’ne de sert eleştirilerde bulundu. Doğu “  genel merkezin karanlık odalarındaki siyasi faşistler, siyasetin faşist baronları, bizim artık bu partide ahlak çerçevesinde mücadele etme haklarımızı elimizden aldılar. Bunun bir örneği Ali Acar. Gidin partinin genel merkezine 5 belediye varsa birisi Marmaris Belediyesi. Yani niçin aday göstermiyorsun?Hangi hesap içindesin.? Ben Ali Acar’ın avukatı değilim. Ben bu parti içinde haksızlığa uğramışların avukatıyım” dedi.

Emrah Doğu, CHP’den istifa eden belediye başkanları Ali Acar ve Hasan Karaçelik’e de işaret ederek “Genel merkez bu insanları dinlemediği için,bu insanları atanmış vekillerle muhattap bıraktığı için, bu insanları bilgisi, birikimiyle asla Muğla’yı yöneteceğine inanmadığım adamla karşı karşıya bıraktığı için isyan etmişlerdir. Şimdi diyorlar ki: Muğla CHP’nin kalesiymiş! Muğla’nın kale olması için milletvekillerinin 7’sinin CHP’li olması lazım. Muğla geçmişinde CHP’li değil” diye konuştu.

Emrah Doğu, Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar ile Muğla Büyükşehir Belediye bağımsız  Başkan adayı Behçet Saatcı’nın başarılı olduğuna dikkat çekti.  Başkan Acar’ın Marmaris’ten mafyayı temizlediğine vurgu yaptı. Emrah Doğu :” Ali Acar ve Behçet Saatcı’nın Muğla’da karşılığı var. Her ikisi de başarılı belediye başkanı. Bunu ben söylemiyorum. Bunu halk söylüyor. Bunlar talimatla, sahte oyla seçilen insanlar değil. Sokağa karşı inatlaşamazsınız. Her ikisi de sokağın sesidir. Sayın Ali Acar’a Marmaris’te başarılar diliyorum. Ali Acar,Marmaris’i mafyadan temizlemiştir. Koruması öldürülmüştür, evi kurşunlanmıştır, arabası kurşunlanmıştır ama genel merkez yok saymıştır! Sayın Ali Acar ve ekibi bunları hak edecek ne yapmıştır? Halka hizmet etmekten başka ne hesabı olmuştur? Sayın Behçet Saatcı da doğru işler yapmış ki 4 dönem belediye başkanlığı yapmıştır. Ali Acar ve Behçet Saatcı’ya teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.