Ali Acar Bozburun Seçim Ofisi'ni açıyor

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, ikinci seçim ofisini Bozburun’da açıyor. . 9 Mart Cumartesi günü saat 12.30’da gerçekleşecek açılışta "Halk İttifakı'nın adayları" olarak bilinen Behçet Saatcı ve Ali Acar seçmenin karşısına bir kez daha birlikte çıkacak.

Ali Acar Bozburun Seçim Ofisi'ni açıyor

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar 2. Seçim Ofisini, Bozburun’da açacak. Açılışa Muğla Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı da katılacak. Saatcı ve Acar bölge için, özellikle de kırsal mahalleler için neler yapacaklarını, Muğla ve Marmaris adına kaybolan 5 yılı nasıl geri getireceklerini Bozburun’da gerçekleştirilecek seçim ofisi açılışında anlatacak.

9 Mart Cumartesi, Saat 12.30’da gerçekleştirilecek açılış için saat 11.30’da, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nın yan tarafından ücretsiz servisler hareket edecek. Bu program öncesinde ise aynı gün 09.30'da Behçet Saatcı ve Ali Acar Sanayi esnafıyla bir araya gelecek.

Her iki başkan daha önce Marmaris’te 3 bin kişinin katılımıyla düzenlenen “Ali Acar Seçim Merkezi” açılışında da bir araya gelmiş, Muğla’ya ortak mesajı Marmaris’ten göndermişlerdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.