Alanya'da Marmaris'i örnek gösterdiler

Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yolları, Türkiye’ nin birçok il ve ilçesine örnek oldu. Son olarak Alanya’da bir vatandaş, Marmaris’teki bisiklet yollarını örnek gösterdi. Yaşadığı bölgede de aynı bisiklet yolunun hayata geçirilmesini istedi.

Alanya'da Marmaris'i örnek gösterdiler

Marmaris Belediyesi tarafından hayata geçirilen bisiklet yolları Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde yaşayan vatandaşların da dikkatini çekiyor. Marmaris bisiklet yollarını örnek gösteriliyor. Vatandaşlarda yaşadıkları bölgelerde de Marmaris’teki uygulamanın hayata geçmesini istiyor. Bu duruma son örnek Alanya’da yaşandı.

Alanya Adres adlı internet haber sitesinin haberine göre, Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar bisiklet yolu için Muhtar Ahmet Top’a dilekçeli başvuruda bulundular.Mahalle halkının uzun süredir dile getirdiği bu isteği Necati Aktaş isimli vatandaş kağıda döktü. Aktaş dilekçesinde şu ifadeleri kullandı.

“Emekliyim, aynı zamanda eski futbolcuyum. Alanya Mahmutlar arasında günde 1-2 defa bisikletle gidip geliyorum. Bisiklet yolumuz ise yok. Ayrıca deve dikeni yüzünden lastik patlamasından gına geldi. Marmaris’te her evin önüne kadar bisiklet yolu var. Alanya’da ise bisiklet yolu ve kaldırım büyük sorun”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü