"Aktif tatil ile anılmak istiyoruz"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa programında Marmaris’te yükselen turizm trendi “Aktif Tatil”i anlattı.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Yeşil Doğa programında Marmaris’te yükselen turizm trendi “Aktif Tatil”i anlattı. “Türkiye’de örnek bir bölge olmak ve aktif turizmle anılmak istiyoruz” diyen Başkan Ali Acar, şu açıklamalarda bulundu.
“Her şey dahil sistem bizim hiçbir zaman tasvip etmediğimiz bir sistem. Bunu değiştirmek için de bir mücadele içine girdik. Coğrafyamız, tesislerimiz ve altyapımız buna müsait. Gelen misafirlerimizin bu bölgedeki tatil süreleri boyunca daha hareketli, daha canlı olmaları için, tatil yaptığı bölgeyi daha iyi tanımaları lazım. Bunu içinde sizin elinizdeki ürününüzü iyi sunmanız lazım. Bu amaçla “Spor kenti Marmaris” sloganıyla yola çıktık. Bununla beraber köylerimizdeki doğal hayatı anlatan tanıtım programlarını gündeme getirdik. Sanıyorum iyi bir mesafe kat ettik, altyapısıyla ilgili her türlü çalışmayı yapıyoruz. Plan ve programlarımızı buna göre yapıyoruz. Esnafımızı, işletmecilerimizi bu şekilde yönlendiriyoruz. Bilinçlendirme toplantıları yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye’de örnek bir bölge olmak ve aktif tatille anılmak istiyoruz.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü