"Aktif Tatil" e yakın kadraj

Marmaris Belediyesi’nin her şey dahil konseptine karşı başlattığı “aktif tatil” kavramı CNN Türk ekranlarına taşınıyor. Yeşil Doğa programı sunucusu Güven İslamoğlu, Marmaris’e ikinci kez geldi. İslamoğlu bu defa aktif tatil kavramını yerinde inceledi.

CNN Türk ekranlarından tanıdığımız Güven İslamoğlu, Marmaris Belediyesi'nin her şey dahil konseptine karşı başlatmış olduğu "aktif tatil" kavramını yerinde incelemek amacıyla Marmaris’e geldi. 

Yeşil Doğa adlı programın çekimleri için Temmuz ayında konuk edilen İslamoğlu, 2. kez geldiği ilçede, kış döneminde iç ve dış pazar tanıtımlarında Marmaris'te doğa sporları üzerine kurulan ve ziyaretçileri otelden çok dışarıda aktif olarak sportif tatil yapmaya yönlendiren "aktif tatil" anlayışını uzmanlarından dinledi.

At binme, dalış, rüzgar sörfü, kano, dağ yürüyüşü gibi bir çok aktif sporu, işin profesyonelleriyle birlikte deneyimleyen İslamoğlu, Çetibeli, Akyaka, Amos, Kumlubük, Hisarönü gibi gözde tatil bölgelerinde çekimler gerçekleştirdi. Deneyimli yapımcı ve sunucu, Akyaka’da bulunan susam tarlalarında çalışan köylülerle ve kanosuyla her gün İçmeler-Turunç arasında çöp toplayan çevre gönüllüsü Rachel Gündoğan ile de röportaj yaptı. Güven İslamoğlu ayrıca çekimler kapsamında katamaranla Hisarönü körfezinde rüzgar eşliğinde kısa bir yolculuğa çıktı. Çekimler boyunca Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner de Güven İslamoğlu'na eşlik etti. Marmaris’te aktif tatil alternatiflerinin tüm yönleriyle anlatıldığı program çok yakında CNN Türk ekranlarında olacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.