"AKP ve CHP Marmaris örgütünü işgal edenler birlikte"

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar, Sanayi esnafıyla buluşmasında, CHP Mitingi öncesinde 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda yaşananlara ilişkin de konuştu.

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan Adayı Ali Acar,  Sanayi esnafıyla buluşmasında,  CHP Mitingi öncesinde 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda yaşananlara ilişkin de konuştu. Acar, kendisine karşı,  Merkezi yönetim AK Parti’nin emrinde olanlarla CHP Marmaris örgütünü işgal etmiş olanların birlikte hareket ettiğini söyledi. Acar, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

“Bugün Bozburun mitingimiz var. Programa müdahil olabilmek için. Marmarisin ne kadar önemli kıymetli olduğunu anlamınızı istiyorum. Kemal Kılıçdaroğlu’nu Marmaris’e mitinge getiriyorlar. Marmarisli hanımefendilere kermes iznini alelacele bir an önce 19 Mayıs meydanını polis baskısıyla fırça atarak azarlayarak kaldırma cüreti içinde bulundular.Tırlar , vinçler Gençlik Meydanı’nı rezil hale getirdi. Bu kamu malıdır. İlla bir tırın üzerinden mi konuşması lazım. Hayır, kurarsınız platformumuzu, o güzelim dişimizle tırnağımızla yaptığımız o eserimiz paçavraya çevrildi. Bu hainlikten başka bir şey değildir. Merkezi yönetim emrinde olanlar, CHP Marmaris örgütünü işgal etmiş olanlar bütün bunları  birlikte koordine etmektedir. Yazıklar olsun . buna çok iyi kavramak lazım. 31 Mart bu kadar önemli. 31 Mart bu yönetme anlayışına ders verme zamanı. Muğla’da Osman Gürün’e ve onun atadığı milletvekillerine, Ankara’da CHP’yi her yerde başarısız hale getiren dizayn edenlere ders verme zamanı. Bu yerel seçim yönetici seçiyoruz, birilerinin yöneteceğini seçmeyeceğiz. Buna dikkat etmeniz, buna göre karar vermeniz etmemiz gerekir.Hiçbir parti gelip de yerel yöneticilik yapmayacak, partilerin temsil ettikleri yöneticilik yapacak. Marmaris’te de Marmaris’i yönetecek kişiyi seçeceksiniz. Yoksa birilerinin yöneteceği kişiyi seçmeyeceksiniz.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Baskanim gercekten ve gercekten yaziklar olsun bu chp zihniyetine aynen hayret etmemek elde degil yillarca bizi kandirmislar

0 Secattin ayten, 10.03.2019 16:24