AK Parti'den basın açıklaması

AK Parti Marmaris ilçe Başkanı Osman Ülgen, basın toplantısı düzenleyerek seçim sonuçlarını değerlendirdi. Ülgen, AK Parti’nin 8 meclis üyesi ile belediyenin çalışmalarına katkı sağlayacağını söyledi, “yapıcı çalışmalarda bulunacağız” dedi.

AK Parti'den basın açıklaması

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen ve yönetim kurulu üyeleri seçim sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla değerlendirdi. Ülgen, AK Parti’nin Muğla ilçelerinde başarılı bir sonuç elde ettiğini söyledi. Ülgen “ Muğla genelinde 3 olan ilçe sayımızı 7’ye çıkardık.”dedi.

Ülgen, AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı’nın da başarılı bir kampanya süreci gerçekleştirdiğini belirterek şunları söyledi.

“ Marmaris’i irdelemek gerekirse üzülmediğimizi söylersek doğru söylememiş oluruz. Çok güzel seçim kampanyası yürütüldü.Başkan adayımızın pozitif enerjisi tüm Marmaris’i sardı.Beklentimiz farklıydı. Ama takdir halkımızın. Buna saygı duyuyoruz.Göreve seçilen Mehmet Oktay’a başarılar diliyoruz.8 Belediye meclis üyemiz var, mecliste yapıcı çalışmalarda bulunacağız” dedi.

Ülgen, AK Parti’nin Marmaris’te aldığı oy oranlarına ilişkin bilgi verdi.Ülgen “ 2014 yerel seçimlerinde 17.500 oy almıştık. Bu seçimlerde 19,044 OY aldık.  Seçİmi neden kaybettik az çok biliyoruz. Genel Merkeze sunacağımız raporda bunları belirteceğiz. Tabi bunları kendi içimizde tartışacağız,  kamuoyunun önünde değil.” Dedi.

Ülgen, seçim süreci ve sonrasında yaşanan olumlu hava doğrultusunda, kendisinin de bir adım atacağını söyledi,  Acar Ünlü ve babası Muhammet Ünlü’nün isteği doğrultusunda CHP eski İlçe Başkanı Acar Ünlü hakkında davaya konu olan şikayetinden vazgeçeceğini açıkladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü