AK Parti'de bayramlaşma töreni

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı bugün bayramlaşma programını gerçekleştirdi. Toplantıda AK Parti’nin Muğla ve Marmaris’teki yerel seçim stratejileri konuşuldu.

AK Parti'de bayramlaşma töreni

AK Parti Marmaris İlçe Teşkilatı, bayramın ikinci günü parti binasında partililerle bayramlaşma programı düzenledi. Bayramlaşma programına AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve  AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir ‘in yanı sıra partililer katıldı.

Bayramlaşma törenin açılış konuşmasını Osman Ülgen yaptı. Ülgen, 24 Haziran esçim sonuçlarını değerlendirdi. Bu sonuçlardan yerel seçim için dersler çıkardıklarını anlattı. Yerel seçimlerde sandıkların önemine vurgu yaptı.  

Ülgen " 617 gibi çok küçük oy farkıyla üçüncü miletvekilini  kaybettik.Buradan alacağımız önemli dersler var. Ülke genelinde belki, bazı şeyler tolere edilebiliyor. Fakat önümüzdeki yerel seçimlerde bunun telafisi yok. Bir oyla da kaybedersek seçimi kaybediyoruz. Hep bize söylerlerdi. Esas çirkeflikleri kendileri yaptıkları için Marmaris'te istenmeyen olayları yaşadık. Siz de gördünüz. Yasal süreç devam ediyor. Fakat şunu yapmamız  gerekiyor. Bizde şu rahatlık var. Ben zaten biliyorum, ne gerek var gibi söylemler bizde çok oluyor.Sandık eğitimlerinin önemini bu süreçte gördük. Sandık eğitimlerine önem vermezsek sıkıntı çekebiliyoruz." dedi.

Ülgen, Yerel seçimlerde Marmaris’te iddialı olduklarını kaydetti.Ülgen "Biz iddialıyız. Dün Sayın Ali Başkan'a da söyledim resmi kutlamalarda 2019 da değişiklik olacağını bizlerin geleceğini kendisine de söyledim.Biz bu seçimde önlem almak için çalışmalara başladık. Sandık yönetimlerini oluşturuyoruz. Biz sandıkta görevli olan asil ve yedek üyeleri tanıyacağım. Kime verdiğimi bu görevi bileceğim. Yerelde çok farklı olacak. Olaylar çok ciddi boyutlarda olacak. Belki de karşı taraf agresif olacak.Bizim buna ciddi karşılık vermemiz gerekiyor. Bizim bir sonraki yerel seçimde iktidar olmamız için buna karşılık vermemiz gerek." dedi.

AK Parti Muğla  İl Başkanı Kadem Mete de, 24 Haziran yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Sandıkların önemli olduğunu söyledi. Mete, partililere sosyal medya hesaplarında tanımadıkları kişileri çıkarmaları çağrısında bulundu. Mete "facebooklara bakın sahte hesaplar var. Önümüzdeki yerel seçimlerde hakkımızda kara propaganda başlatmak. Onlara dikkat edin. "şeklinde konuştu.

Mete,Ak Parti’nin yerel seçimlerde Muğla’da  kazanacak durumda olduklarını belirterek "Biz her ilçede seçimi kazanacak durumdayız. Rakiplerimizin kendi aralarındaki çatışmalarını değerlendirip doğru aday gösterirsek Muğla'da kazanamayacağımız ilçe yok.  Muğla genelinde birinci parti olacğız. Büyükşehir 'den bahsediyoruz. Büyükşehir için yedi ilçeyi almalıyız.  İnanın düzgün çalışmayla bunu yapabiliriz" dedi.

AK Parti Muğla  Milletvekili Yavuz Demir de şanslı bir dönem yaşadıklarını söyledi. Muğla’da CHP’li belediyelerin hizmet ulaştırmada başarısız olduğunu savundu ve şunları söyledi: " CHP'nin iç çatışmaları avantajımız var. CHP  içten içe kaynıyor. Bunu fırsata dönüştürmeliyiz. Üçüncüsü MHP  gibi kardeş partiyle işbirliğinde olmamız. Bu imkanları fayda ya dönüştürürsek birçok belediyeyi alırız." dedi.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.