Afişlere çirkin saldırı

Marmaris Belediyesi ATV kullanımının şehir içinde yapılmaması gerektiği yönünde bir kampanya başlatmıştı. Bu kapsamda bilboardlara asılan afişler kimliği henüz belirsiz kişilerce tahrip edildi.

Afişlere çirkin saldırı

Marmaris Belediyesi aslında bir arazi aracı olan ve kent trafiğinde yer almaması gereken “quad bike/atv” kullanımının şehir içinde önüne geçilmesi için bir kampanya başlatmış ve bu kapsamda şehrin çeşitli noktalarına görseller astırmıştı.

ATV’lerin arazi için üretildiği, bu nedenle şehir içinde kullanılmaması gerektiği konusunda turistleri uyaran bu afişler asıldığı günün akşamında kimliği belirsiz kişilerce sprey boyayla kasıtlı olarak boyandı. Bu gelişme üzerine Marmaris Belediyesi afişli kampanyayı büyütme kararı aldı. Acentelere bir yazı gönderilerek bölgeye getirdikleri ziyaretçileri doğru bilgilendirmeleri ve uyarmaları istendi. Yazıda “Denetimsiz kullanımdan kaynaklanan ve çeşitli kazalara karışan bu araçlar, geç olmadan ve ölümlü bir kazaya neden olmadan Marmaris kent trafiğinden çıkarılmalı, amaçlarına uygun şekilde insan ve araç trafiğinin olmadığı bölgelerde kullanılmalıdır.” ifadelerine yer verildi. ATV’lerin şehiriçinde kullanılmasının önlenmesi için yürütülen kampanya kapsamında görsel sayısı arttırılırken, ana arterlere pankartlı uyarılar da asılacak.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.