Adaylar çıktı Meydana

Marmaris Belediye Başkan adaylarına seçim çalışmaları için Atatürk Meydanı’nda yer tahsis edildi.

Adaylar çıktı Meydana

Marmaris Belediye Başkan adaylarına seçim çalışmaları için  Atatürk Meydanı’nda yer tahsis edildi. AK Parti Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı, seçim tırını, CHP adayı Mehmet Oktay da bir konteyneri Atatürk Meydanı’na yerleştirdi. Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar ise tercihini çevreye  duyarlı çalışma yürütmek amacıyla bisikletli kampanyadan  yana kullandı.

Marmaris İlçe Seçim Kurulu, belediye başkan adaylarına Atatürk Meydanı’nda da seçim çalışması yapmaları için yer tahsis etti. AK Parti Marmaris Belediye Başkan adayı Serkan Yazıcı, Atatürk Meydanı’na seçim  tırını yerleştirdi. Ayrıca bu alana  büyük bir led ekran kurdu. CHP Marmaris Belediye başkan adayı Mehmet Oktay da meydana konteyner  yerleştirmeyi  tercih etti. Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Adayı Ali Acar, tercihini “bisikletli kampanyadan” yana kullandı.

Marmaris’i bir bisiklet şehrine dönüştürmek için çaba harcayan Ali Acar bisikletli seçim kampanyası ile dikkat çekti.  DSP Adayı Ali Acar meydana yerleştirdiği küçük bir büfenin yanı sıra bisikletli gönüllüler aracılığı ile vatandaşa ulaşmayı tercih etti. Çevreye saygılı kampanya yürütmeyi amaçlayan çalışma kapsamında vatandaşlara çiçek, çocuklara da balon dağıtıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.