29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak

Marmaris Belediyesi, Türkiye’de eşine az rastlanır bir projeyi hayata geçiriyor. Burunucu Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açılacak

Marmaris Belediyesi, Türkiye’de eşine az rastlanır bir projeyi hayata geçiriyor. Burunucu Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlara dinlenme, spor yapma, denize girme olanağı sağlayacak  Burunucu Rekreasyon Alanı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılışının yapılması planlanıyor.

Marmaris Belediyesi, yeni prestij projesiyle Türkiye’de eşine az rastlanır bir yaşam alanını hayata geçiriyor.Burası Burunucu Rekreasyon Alanı.. Marmarisliler bu alan tamamlandığında ailesiyle tüm gününü çeşitli aktiviteler yaparak geçirebilecek. Denize girme, dinlenme, spor yapmaya olanak sağlayacak bu alanın yanı sıra çocuklar için de eğlenceli bir oyun alanına dönüşecek Burunucu’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

 Başkan Acar çalışmaları yerinde inceledi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Buruncu Rekreasyon Alanı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.Çalışmalar hakkında bilgi aldı.Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Kamil Öner ve Belediye Meclis üyesi Niyazi Yiğit de dalış yaparak deniz dibi temizliği gerçekleştirdi.

Başkan Acar ve başkan yardımcıları Dursun Kaplan, İsmet Kamil Öner, Halil Gökovalı ile belediye meclis üyeleri Acar Ünlü ve Niyazi Yiğit, işçilerle birlikte kahvaltı yaptı. Başkan Acar, Buruncu Rekreasyon Alanı’nda Marmaris halkına yeni bir yaşam , dinlenme ve eğlence alanı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. İşçilere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Acar:”Belediyemizin her biriminde çalışan ekiplerimiz,var gücüyle çalışıp hizmet veriyorlar.Marmaris’e güzel projeler kazandırıyorlar.Burası da Marmaris için prestij bir proje olacak.Hem insanların denize girme hem balıkları seyretme gerekirse kontrollü bir şekilde avlama yapabileceği zamanlarını  geçirebileceği,spor yapabileceği ve ailelerin zaman geçirebileceği Türkiye’de ender bir yer olacak.”dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü