Acar:"Marmaris sizin eseriniz"

Marmaris Belediyesi tarafından 1 Mayıs İşçi Bayramı kapsamında personel gecesi düzenlendi. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen gecede konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Acar, “ 1 Mayıs bayramınız kutlu olsun. Marmaris’in gelişmesi ve modern çağa gelmesi sizin eserinizdir” dedi.

Acar:

Marmaris Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında çok amaçlı salonda Salı akşam saat:20.00’de yemekli ve eğlenceli personel gecesi düzenledi. CHP’li İlçe Belediye Başkanı Ali Acar, başkan yardımcıları, CHP’li meclis üyeleri ve bin çalışan kutlamaya katıldı.

“ Marmaris’e yakışan Ali Başkan ” sloganlarıyla gecede personeline seslenerek konuşma yapan Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, “ 1 Mayıs emekçi kardeşlerimin günü kutlu olsun. 14 yılda kazandığımız artılar hep sizlerin sayesinde olmuştur. Marmaris’in daha modern ve çağa ayak uyan bir kent olması sizlerin eseridir. Siz var iseniz ben varım. Onca yıldır bizlerle beraber siz değerli arkadaşlarımız memlekete, hizmet etmek için bizim yönetim anlayışımız içerisinde gece gündüz demeden büyük bir özveriyle tüm birimlerde çalışan arkadaşlarımız bu memlekete çok büyük katkılar verdiler. Bizler seçilmişler olarak vaatlerimizle, halkımıza vermiş olduğumuz taahhütlerimizle bir yerde hesaplaşmak durumundayız. Hizmet getirmemize engel olanların uykularını kaçırmak için daha dik, birlik içinde ve el ele mücadelemiz devam edecektir. Desteklerini esirgemeyen kardeşlerime teşekkür ederim” dedi.

Başkan Acar, konuşması ardından birim müdürlerini sahneye çağırarak hepsine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek üzerinde belediye logosunun bulunduğu ve üzerinde 1 Mayıs yazılı pastayı birlikte kesti.

Özdemir orkestrasının hareketli şarkıları eşliğinde belediye personeli pistte dans etti. Ege, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu yörelerinin hareketli müzikleri eşliğinde Belediye Başkanı Ali Acar, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri personelle oyunlarını oynadı. Piste stres atan çalışanlar, 00.30’da “İzmir Marşı ve 10 ‘uncu Yıl Marşı”nı  birlikte söyleyerek “ Mustafa Kemal’in askerleriyiz “ sloganlarıyla geceyi sonlandırdı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü