Acar'ın yoğun hafta sonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın hafta sonu mesaisi bir hayli yoğundu.

Acar'ın yoğun hafta sonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar’ın hafta sonu programı yoğundu. Çocuklarla bir araya gelen Başkan Acar, şenlik etkinliklerinin yanı sıra ilçede düzenlenen sportif etkinlikleri de ziyaret etti.Başkan Acar, torununun da katıldığı  tenis turnuvasını izledi.

Acar daha sonra  Veteran basketbol turnuvasının gerçekleştiği için Amiral Orhan Aydın Spor Salonu’na gitti. Turnuva için Marmaris’te bulunan basketbolun duayen isimleri Başkan Acar gelmeden birkaç dakika önce Marmaris’e ve turnuvuya ilişkin övgü dolu sözler sarf etmişti.

Fehmi Sadıkoğlu,Faruk Akagün,Doğan Hakyemez,Nusret Işıldaksoy,  bu açıklamalarının hemen ardından Başkan Acar’ı karşılarında görünce, onu başarılı çalışmalarından dolayı da tebrik ettiler. Deneyimli sporcular Marmaris’in Türkiye’nin sayılı yerlerinden biri olduğuna dikkat çeklier. Bisiklet ve yürüyüş yollarının benzerinin bulunmadığını belirttiler.

Acar, daha sonra iyileştirme çalışmalarında sona yaklaşılan Sarıana Mahallesi ve İrimiçi Mevkii’ndeki çalışmaları da yerinde inceledi. Başkan Acar, Atatürk Caddesi’ndeki bir işletmenin açılışına da katıldı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.