Acar'dan haftasonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, haftasonu bazı kırsal mahallelere ziyaretlerde bulundu.

Acar'dan haftasonu mesaisi

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, meclis üyeleri ve birim amirleri haftasonu mesailerini Marmaris’in merkezden uzak mahallelerine ayırdılar. 18 Şubat Cumartesi günü Söğüt, Bozburun, Selimiye, Turgut ve Orhaniye mahallelerinde yürütülen çalışmaları denetleyen Başkan Acar, vatandaşlarla da bir araya geldi.
İlk durak Söğüt’te yapımı süren çok amaçlı salon oldu. Salonu yakından inceleyen Acar, çalışmaların hızla tamamlanması ve salonun kullanıma açılması talimatını verdi. Söğütlü vatandaşlarla bir çayevinde biraraya gelen Acar ve ekibi, burada da ihtiyaçları dinledi ve notlar aldı. Daha sonra Bozburun Mahallesi’ndeki yol ve çok amaçlı salon yapımı incelendi, vatandaşlar evlerinde ziyaret edildi. Özellikle ÖÇK ve SİT nedeniyle imar sorunu bulunan bölgede vatandaşa Belediye Başkanı olarak yasal durumu anlattı, kaçak uygulamalara girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu.
Selimiye ve Turgut Mahallelerinde de hem yol yapım çalışmalarını denetleyen hem de vatandaşlarla çay içip, sohbet eden belediye ekibinin son durağı Orhaniye’deki Kızkumu oldu. Kızkumu’nda kaçak yapılaşmaya izin verilmeyeceğini belirten Başkan Acar, zeminde bulunan beton kalıntılarının temizlenmesi ve Kızkumu’nun daha iyi korunması için ilgili kurumlarla sürekli temasta olunması talimatını verdi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü