Acar Ünlü'nün ilçe başkanlığı düştü

CHP Marmaris İlçe Yönetiminde 9’u asil, 5 ’ü yedek üye olmak üzere 14 kişi partideki görevinden istifa etti. CHP Marmaris Gençlik Kolları'nda da 15 üye görevinden istifa etti. İstifa sonrası Acar Ünlü başkanlığındaki CHP Marmaris İlçe Yönetimi düştü.

Acar Ünlü'nün ilçe başkanlığı düştü

CHP Marmaris İlçe Başkan Yardımcıları Ali Özge Kol ve Aras Atamert, CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Sekreteri Tolga Akbay,CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu Saymanı Yaşar Ceylan, Yönetim Kurulu asil üyeleri  Ali Toksoy, Barış Ünlü, Gülnur Yıldırım, Yasemin Esin, Mehmet Zeki Danışman ve yönetim kurulu yedek üyeleri  Ayşe Karadoğan, Hasan Yücel, Özdemir İnce, Zehra Turgut, Ender Kardaş  partideki görevinden istifa etti.

CHP  Marmaris İlçe yönetimindeki 9’u asil, 5’i yedek üye olmak üzere 14 kişinin istifasının ardından Acar Ünlü başkanlığındaki ilçe yönetimi düştü.

CHP’de istifa depremi sadeci ilçe yönetiminde gerçekleşmedi. Partinin CHP Marmaris Gençlik Kolları yönetimi de düştü.

Gençlik Kolu asil üyeleri Dilan Karahan, İbrahim Fırat Uğur, Ece Kansu, İzel Soluk, Gizem Moğulkanlı, Cem Öztekin, Olgun Karayel, Engin Ekinci ile yedek üyeler Mehmet Feyyaz Karaca, Arda Musa Özer, Nesimi Ateş, Semih Karademir, Yasemin Akyüz, Kübra Dereli, Yakup Karadağ da partideki görevinden istifa etti. Özgür Çağlı başkanlığındaki CHP Marmaris Gençlik Kolu yönetimi de 8 asil, 7 yedek 15 üyenin istifasının ardından düştü.

Tüzük gereği, CHP Muğla İl Yönetiminin bir ay süreyle ilçe yönetimine kayyum ataması ve bir ay sonra olağanüstü kurultaya gidilerek yeni yönetimin belirlenmesi gerekiyor.

Öte yandan edinilen bilgiye göre, istifaların Acar Ünlü’nün , CHP’nin demokratik yönetim anlayışından uzak, yüksek ego ve bencil tutumlarla partiyi yönetme anlayışından kaynaklandığı öğrenildi. Bu durumun   CHP’nin kuruluş , siyaset ve halka hizmet  ilke ve amaçlarından  uzak  bir parti yönetimi anlayışı doğurduğu gerekçesiyle ilçe yönetimi ve gençlik kolları üyeleri istifa etti.

CHP Marmaris İlçe Yönetim Kurulu’ndan istifa eden isimlerin önümüzdeki günlerde istifa gerekçeleriyle ilgili basın açıklaması yaparak kamuoyunu bilgilendireceği  belirtildi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü