Acar Ünlü'den müzakere çağrısı

CHP Muğla İl Kongresi’nde partinin Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de bir konuşma yaptı.

Acar Ünlü'den müzakere çağrısı

CHP Muğla İl Kongresi’nde partinin Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de bir konuşma yaptı. Ünlü, 12 İlçe Başkanı’nın Mürsel Alban’ı il başkanlığına yeniden aday gösterdiği basın açıklamasında neden imzasının bulunmadığını anlattı. Ünlü, il Başkanı Mürsel Alban’a da bir çağrıda bulundu.

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü Muğla İl Kongresi’nde bir konuşma yaptı. Ünlü, 12 ilçe başkanının Mürsel Alban’ı il başkanlığına aday gösterdikleri  ortak basın açıklamasına ilişkin konuştu.  Zira bu açıklamaya imza atmayan tek ilçe başkanı Acar Ünlü’ydü.

Ünlü, Ortak basın açıklaması için kendisini de aradıklarını ancak partisine danışmadan bu konuda bir adım atamayacağını belirttiğini  söyledi. Sonrasında yaşananları detaylarıyla anlattı.

Acar Ünlü, partinin mevcut il yönetimi ile Marmaris arasında yaşanan sürece işaret etti. Marmaris’te üç meclis üyesinin partiden ihraç edildiğini, belediye başkanının da disipline sevk edildiğini hatırlattı. Ünlü “  mahalli seçimlerden kısa süre önce il başkanlığından faks ile benim ve yönetim kurulu üyelerinin ihraç edileceği bize ulaştı. Bizim oturup konuşmamız lazım. Olayın nasıl devam edeceğiyle ilgili görüşmemiz lazım. Ben bunu beklerken,ilçe başkanlarının açıklamasıyla çağrı oluştu. Benim bu açıklamayla ilgili sorunum yok. Bizimle ilgili süreç nasıl devam edecek bunun konuşulması gerektiğini düşünüyorum.” Dedi.

Acar Ünlü, İl Başkanı Mürsel Alban’a yaşanan süreci bir araya gelip konuşma çağrısında da bulundu. Ünlü “  Masaya oturarak 2019 nasıl yol alırız karar vermeliyiz. İl başkanımız ne zaman ararsa gelir konuşuruz. Ben davet ediyorum. Ne zaman isterse biz her zaman müzakere etmeye uzlaşmaya varız ” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü