"Birileri bu defteri kapatın mı diyor?"

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 2017 turizm sezonu öncesinde ilçedeki acentacılarla bir araya geldi. Acar, belediye başkanlarının yurt dışı fuarlara katılımının izne bağlanmasının tanıtım çalışmalarını aksattığını belirtti. Bu sorunun bir an önce çözüme kavuşması gerektiğini söyledi.

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, 2017 turizm sezonu öncesinde  fikir alış verişinde bulunmak, yol haritasını belirlemek üzere ilçedeki  acentaların temsilcileriyle bir araya geldi.Başkan Acar, Marmaris’te belediye çalışmaları ve ardından özel sektörün de katılımıyla yaşanan değişime dikkat çekti. İlçeye talebin arttığını söyledi.Acar, terör olayları ve güvenlik sorunu nedeniyle son yıllarda turizm sektöründe sıkıntılar yaşandığını hatırlattı.  Her şeye rağmen hayatın ve ticari yaşamın devam ettiğini, bu konuda gereken çalışmaların yapılması gerektiğini kaydetti. Acar,  Marmaris Belediyesi olarak göreve geldiklerinden bu yana yurt dışı tanıtımlarda aktif rol aldıklarını söyledi. Ancak 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında belediye başkanlarının yurt dışı çıkışlarının bakanlık iznine bağlanmasının tanıtım çalışmalarını sekteye uğrattığını ifade etti. Acar, bu yıl yurt dışı fuarlara katılamadığını belirterek " bunun bir an önce çözüme kavuşturulması lazım. Yurt dışı fuarlara bu yıl katılamadık. Birileri bu defteri kapatın, turizm yapmayalım mı demek istiyor, bu doğru değil" dedi.

Acar, dayanışma içinde sorunları aşmak için çalışmak gerektiğini ifade ederek " hepimiz aynı dalın üzerindeyiz.  Bir birimize destek olarak güçlerimizi birleştirerek yol haritasını  oluşturabiliriz" diye konuştu.

TÜRSAB Marmaris Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Ali Kırlı da sezon öncesi düzenlenen bu toplantının büyük yarar sağladığını kaydetti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü