Acar Muharrem İnce'nin Yalova Mitingi'ne katıldı

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, bugün ilk mitingini memleketi Yalova’da yaptı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da Yalova’da düzenlenen mitinge katıldı.

Acar Muharrem İnce'nin Yalova Mitingi'ne katıldı

 CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, memleketi Yalova’da annesi Zekiye İnce’yi evinde ziyaret etti. İnce, daha sonra  2016 yılında vefat eden babası Şerif İnce’nin Elmalık Köyü Mezarlığı'ndaki kabrini ziyaret etti. Babasının mezarının başında dua etti. "Baba bugünü görmeni isterdim" dedi.

 İnce, ardından köydeki evinin önünde ailesi ve akrabaları ile basın mensuplarına poz verdi.Muharrem İnce, ailesini ve akrabalarını tek tek tanıttı.İnce, MHP Lideri Bahçeli’nin eleştirilerine de espiriyle yanıt verdi."Bu eşim Ülkü.Bahçeli bana laf söylüyor ama ben aslında 35 yıllık Ülkücüyüm" demesi gülüşmelere neden oldu.

İnce, daha sonra  ilk mitingini yapmak için seçim otobüsüyle Yalova meydanına gitti.Meydanı dolduran binlerce kişiye  seslendi. 

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar da bu tarihi güne tanıklık etti. Acar, Muharrem İnce’nin ilk mitingine katıldı, CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı’na başarılar diledi. Başkan Acar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Güzel, aydınlık bir gün hepimiz için. Anadolu'nun tüm dağlarında çiçekler çoktan açmaya başladı bile... Türkiyemiz kazanacak! Yalova'nın Elmalık köyünden ve Yalova Cumhuriyet Meydanı'ndan Marmaris'e selamlar” dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü