Acar başarılı futbolcu çocukları kutladı

Marmaris Belediye Başkanı ve DSP Marmaris Belediye Başkan adayı Ali Acar, Erkan Işıksal Altyapı Tesisleri’nde sporcuları ziyaret etti. Futbolcu çocukların başarılarını kutladı.

Acar başarılı futbolcu çocukları kutladı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nde mücadele eden ve futbol eğitimi alan çocukları Erkan Işıksal Altyapı Tesisleri’nde ziyaret etti. Farklı yaş gruplarından futbolcu çocuklarla Ali Acar’ın buluşmasına, altyapı antrenörleri ve aileler de eşlik etti. Başkan Ali Acar, 300’e yakın spor okulu öğrencisi, 120’ye yakın da çeşitli yaş gruplarındaki takımlarda mücadele eden çocukların yer aldığı futbol okulu ailesine yönelik yaptığı konuşmasında altyapının önemine değindi. “Altyapı çok önemli, umarım buradaki yavrularımızdan da büyük takımlarda top koşturacak başarılı futbolcular çıkar” diyen Başkan Ali Acar konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bugün alt yapıda çok değer verdiğimiz bu işe gönül vermiş hocalarımız var. Onların başarısının yanında ailelerin desteği de çok önemli. Görüyorum ki bu karşılıklı destek ve güven ortamı yaratılmış. Grubunuzda da sezonu 2. olarak tamamlamışsınız. Umuyorum ki seneye daha iyi yerlere gelirsiniz. Emeği geçen herkesi kutluyor ve başarılar diliyorum.”

Antrenör Ahmet Cem Çorakçı da, çeşitli yaş gruplarında mücadele eden takımların durumuyla ilgili bilgi verdi; “U-12 takımımız kendi grubunda 1. oldu. Şimdi Muğla İl birinciliği için mücadele ediyor. U-14 takımımız da şu anda lider durumda sezonu devam ediyor. U-16 takımız da aynı durumda. 1. Amatör Ligde bulunan Gençlik Spor Kulübümüz ise sezonu 2. olarak tamamladı.”

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.