9 madalyayla döndüler

Marmaris’te vücut geliştirme sporcusu Cansun Özbaş, Dünya Bodybuilding Federasyonu Türkiye Başkanlığı’na seçildi. Almanya’daki şampiyonaya katılan sporcular,şampiyonadan 9 madalyayla döndüler ve takım olarak birinci oldular.

9 madalyayla döndüler

Marmaris’te vücut geliştirme sporcusu Cansun Özbaş, Dünya Bodybuilding Federasyonu Türkiye Başkanlığı’na seçildi. Başkan olduktan bir ay içinde Milli Takımı oluşturarak Almanya’daki şampiyonaya katıldılar. 9 sporcuyla katıldıkları şampiyonadan 9 madalyayla döndüler ve takım olarak birinci oldular. Özbaş,bu kadar şampiyon yetiştirmelerine rağmen il yöneticilerinden ne maddi ne de manevi bir destek görmediklerini iddia etti. Özbaş bu ilgisizlikten dolayı Nisan ayında 30 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’nın Antalya’da düzenleyeceklerini kaydetti.

Marmaris’te spor salonu işletmecisi Dünya Şampiyonu milli sporcu Cansun Özbaş geçen ay 130 ülkede temsilciliği bulunan Dünya Bodybuilding Federasyonu Türkiye Başkanlığı’na seçildi.

Özbaş başkanlığa seçildikten sonra Almanya’daki şampiyonaya hazırlanmaya başladıklarını şampiyonada  9 madalya kazanıp takım olarak dünya şampiyonu olduklarını kaydetti.Özbaş,Nisan ayında yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nı Marmaris’te yapmak istediklerini ancak sponsor sorunu nedeniyle  Antalya’da yapmak zorunda kaldıklarını belirtti. Özbaş:"Şampiyon olduğumuz halde yetkilerden bir telefon bile almadık."dedi.

Şampiyonda Dünya ikincisi olan Alper Demir de maddi ve manevi desteğin kendilerine gösterilmediğini kaydetti.Demir:"Ben hem sporla uğraşıyorum hem de ekstra işlerde çalışıyorum.Zor şartlarda şampiyonalara hazırlanıyoruz."dedi.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü