5. Marmaris Tiyatro Günleri bu akşam başlıyor

5. Marmaris Tiyatro Günleri bugün başlıyor. Festivalde sahnenin dev isimleri Marmarisliler ile bulaşacak.

5. Marmaris Tiyatro Günleri bu akşam başlıyor

Marmaris Belediyesi’nin katkılarıyla Akademi Garaj tarafından düzenlenen Tiyatro Günleri’nin 5.'si. 16-25 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Etkinlik kapsamında, l'i çocuk oyunu, 8 tiyatro eseri sanatseverlerle buluşacak. Armutalan Kültür Merkezi Tarık akan Sahnesi Genco Erkal, Cihan Ünal, Can Gürzap, Selçuk Yöntem, Zuhal Olcay, Şenay Gürler, Burak Sergen, Derya Alabora, Deniz Çakır gibi sanatçıları ağırlayacak.

5.Marmaris Tiyatro Günlerinin ilk oyunu 16 Mart’ta Sahnelenecek olan “Nereye Gitti Bütün Çiçekler “Tiyatro oyununda 7 kadın,7 hikayeye anlatılıyor..Hepsinin tek ortak özelliği aynı yerde yaşamak zorunda kaldıkları gerçeği...En azından belli bir süre için. Nereye Gitti Bütün Çiçekler, yılın en iddialı oyunlarından

17 Mart Cumartesi günü  Tiyatro 1112 Garaj tarafından “Seçilenler” oyunu sahnelenecek.18 Mart’ta ise Aşk Halleri oyunuyla Zuhal Olcay ve Burak Sergen, Marmarisli izleyici ile bulaşacak. Hollandalı yazar Maria Goos’un sevilen oyunu, “Doek!”, “Aşk Halleri” adıyla ilk kez Türkçe sahneleniyor.

21 Mart’ta ise Marmaris’te Derya Alabora ve Deniz Çakır'ın oynadıkları Beyaz, oyunu sahnelenecek.Kocasıyla mutsuz evliliğini sürükleyen bir kız kardeş... Uzun zaman sonra eski kasabasına dönen ablası... Ölüm döşeğindeki annelerinin başında bekleyen iki kız kardeşin bir ömürlük hesaplaşması...

23 Mart’ta ise Selçuk Yöntem’in de rol aldığı “Benim Adım Feuerbach”, izleyici ile buluşacak.

24 Mart’ta  ise sahnenin dev ismi Gencol Erkal,“Bir Delini Hatıra Defteri” ile Marmarisliler ile buluşacak.

Tiyatro festivalinin son oyunu Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney’in rol aldığı “Sanat Art” .

Tiyatro festivali kapsamında bir de çocuk oyunu sahnelenecek.Akademi Garaj Oyuncuları tarafından sahnelenecek Kayıp Dünya Çocukları adlı oyun 17 ve 25 Mart tarihlerinde saat 13.00’de küçük tiyatro severler için perde açacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.