4.Marmaris Kitap Günleri başladı

Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen, Marmaris Kitap Günleri başladı. Kitap günlerinin onur konuğu bu sene Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’dı.

4.Marmaris Kitap Günleri başladı

Marmaris Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncü düzenlenen, Marmaris Kitap Günleri başladı. Etkinliğin açılış töreni  19 Mayıs Gençlik Meydanı'nda gerçekleşti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kaleme aldığı "Bir Başkan, Bir Şehir, Bir Aşk" kitabı ile etkinliğin onur konuğuydu. 

Puslu Yayıncılık sahibi Murat Bulut, açılış konuşması yaptı. Marmaris Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a katılımı için teşekkür etti.  Acar,  sadece Marmaris'te yaşayanların değil, ilçeye tatile gelenlerin de faydalanması için etkinliği meydana taşıdıklarını söyledi. Acar, Marmaris’te altyapı ve benzeri hizmetlerin yanı sıra sosyal kültürel projelere de önem verdiklerini belirtti.

Marmaris Kitap Günleri’nin onur konuğu Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da açılışta bir konuşma yapı.Akpınar konuşmasında Başkan Acar’ın ilçede hayata geçirdiği başarılı çalışmalara dikkat çekti. Motosikletle İzmir’den Marmaris’e gelen Akpınar, ilçede trafikte yaşadığı bir olayı da anlattı, yerel yönetimin ilçe yaşamına yön vermede etkili olduğunu söyledi.

Başkan Acar, konuşmasının ardından Akpınar’a plaket verdi. Akpınar, ilk kitabı Başkan Acar için imzaladı. Başkan Acar da etkinliğin açılışında gençlere Nutuk kitabını dağıttı.

Başkan Acar ve Akpınar, imza günü etkinliğinin ardından motosiklete binerek 19 Mayıs Gençlik Meydanı’ndan ayrıldı. 

26 Ağustos'a kadar açık kalacak Marmaris Kitap Günleri'nde 28 yayınevinin kitapları yer alıyor. Etkinlik süresince Emre Kongar, Enver Aysever, Aydın Ilgaz, Ayten Kalınsaz, Alpay Pasinli, Murat Bulut, Halim Yazıcı, Cezmi Ersöz, Ali Bayram, Ali Topuz gibi yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek. Bülent Ortaçgil'in hayatının anlatıldığı "Bu Su Hiç Durmaz"la Mahmut Çınar ve Bülent Ortaçgil de etkinlikte yer alacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü