30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

Türk Milleti’nin şanlı zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreniyle başladı. Çelenk töreninin ardından kaymakamlıkta kutlamalar kabul edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması

30 Ağustos Zafer’inin 95. Yıldönümü, Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar  törende halkın bayramını kutladı. Törene, kamu kuruluş, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Törende Ata’nın huzuruna çelenkler sunuldu.Saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını Deniz Binbaşı Yaşar Yavuz yaptı.

Resmi törenin  ardından CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü de Ata’nın huzuruna çelenk sundu. Atatürk Meydanı’ndaki çelenk töreninin ardından Kaymakam Celalettin Yüksel, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar ve Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Ali Çekiç ve protokol üyeleri Kaymakamlık  binasında 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü