2019'a Yeni Yıl Festivali ile gireceğiz

Marmaris yerli ve Avrupalı turisti Noel ve yeni yıl tatilinde ilçeye çekmek için 2019’u Yeni Yıl Festivali ile karşılayacak. Festival kapsamında ilçenin birçok noktasında birbirinden eğlenceli ve keyifli etkinlikler olacak.

2019'a Yeni Yıl Festivali ile gireceğiz

Marmaris Belediyesi,  yerli ve Avrupalı turisti, Noel ve yeni yıl tatilinde ilçeye çekebilmek için Aralık ayında çoşkulu ve görkemli etkinlikler düzenleyecek.Marmaris’te bir ay sürecek yeni yıl festivali programı dop dolu.

19 Mayıs Gençlik Meydanı ve şehrin ana hatları süslenirken, hediyelik eşyadan yöresel gıda ürünlerine çok sayıda stant 4 hafta açık kalacak. Çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için oyun alanları ve animasyon gösterileri hazırlandı. Açık hava konserleri, dans gösterileri, çeşitli şovlar, ışık ve su gösterileri, sokak müzisyenleriyle Marmaris, yeni yıla bir ay kala dünya başkentlerini aratmayacak.

19 Mayıs Gençlik Meydanı’nın ev sahipliği yapacağı Yeni Yıl Pazarı, 2 yıldan bu yana ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Hediyelik eşyaların, yöresel lezzetlerin, oyuncakların satılacağı stantlar bu yıl da Aralık ayı boyunca hizmet verecek.

1 Aralık Cumartesi günü yeni yıl pazarı açılışı gerçekleşecek. Aynı gün yeni yıl festivali açılış korteji gerçekleşecek. Anatolya Meydanı’ndan başlayacak yürüyüş 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda sona erecek. Meydanda gösteriler ve single Ladies konseri  gerçekleşecek.

Yeni yıl festivali kapsamında Marmaris’te her gün farklı bir etkinlik olacak. Seminerler, söyleşiler, kitap imza günü, gösteriler ve konserler düzenlenecek.  22 Aralık Cumartesi ve 23 Aralık Pazar günü Kale Sokaklarında Yeni Yıl kermesi gerçekleşecek.

Öte yandan festival boyunca her gün  13.00 – 22.00 arasında Sevgi Yolu, Yat Limanı, Blue Port AVM, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda  sokak sanatçıları, gösteri grupları  sahne alacak. Müzik dinletileri gerçekleşecek. Her hafta sonu saat 13.00 – 18.00 arasında Buruncu Macera Parkı’nda  çocuklar için eğlenceli etkinlikler, yarışmalar düzenlenecek. Sürpriz hediyeler verilecek. Her hafta sonu saat 14.00’de 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda  Zumba yapılacak.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.