2. Atatürk Kupası başladı

2. Atatürk Köyler Arası Futbol Turnuvası başladı. CHP Marmaris Gençlik Kolları tarafından düzenlenen turnuvanın açılış vuruşunu CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ve Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar yaptı.

2. Atatürk Kupası başladı

CHP Marmaris Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 2. Atatürk Köyler Arası Futbol Turnuvası hafta sonu başladı.15 takımın katıldığı turnuvayı çok sayıda vatandaş da takip etti. Turnuvanın açılışına, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris Belediye Başkan Yardımcıları Dursun Kaplan, Halil Gökovalı ile  çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuva, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, turnuvanın açılış konuşmasını yaptı. Acar, konuşmasında şehitlerimizi andı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanında olduklarını söyledi. Acar, geçen sene turnuvada dereceye giren takımların mahallelerine halı saha yapılması sözünü verdiklerini hatırlattı. Turgut’ta halı saha yapımının başladığını duyurdu. Acar, Selimiye ve Söğüt Mahalleleri’nde de halı saha yapımının başlayacağını açıkladı. 

CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü,  geçen sene büyük ilgi gören futbol turnuvasının bu sene daha geniş katılımla gerçekleştiğini söyledi. Konuşmaların ardından geçen sene turnuvaya katılan sporculara madalyaları takıldı.

Turnuvanın başlangıç vuruşunu CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü ve belediye başkanı Ali Acar yaptı.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.