15 Temmuz Anma Programı

Muğla Valiliği , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz “Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı nedeniyle Muğla ve Marmaris’te üç gün sürecek etkinlikler düzenlenecek.

15 Temmuz Anma Programı

Muğla Valiliği , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz “Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında hem Muğla’da hem Marmaris’te çeşitli etkinlikler düzenlenecek.  14 Temmuz’da Marmaris’ Belediyesi kapalı Yüzme Havuzu’nda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Yüzme Yarışları gerçekleşecek.. Saat 14.00’de Menteşe’de “Gazetecilerin gözüyle 15 Temmuz Gecesi Marmaris” konulu panel gerçekleşecek. Aynı gün şehit ve gazi ailelerinin ve protokolün katılımıyla Menteşe Sıtkı Koçman Öğrenci Sarayı’nda akşam yemeği düzenlenecek.

15 Temmuz Pazar günü Marmaris’te sabah  saat 09.00’da kapalı çarşıda 15 Temmuz Şehitleri Ulusal Oryantiring yarışmalarının başlangıcı olacak. Muğla’dan start verilecek ulusal bisiklet turu saat 12.00’de Marmaris’teki Turban otelin önünde sona erecek. Grand Yazıcı Turban Otel’de saat 12.30’da Su sporları ve parasailing sporcularının Türk bayrakları ile gösterisi olacak. Saatler 15.00’i gösterdiğinde Marmaris Atatürk Anıtı’nda oryantiring yarışmalarının ödül töreni düzenlenecek.

15 Temmuz Pazar günü, saat 22,45’te Marmaris’te adliye kavşağından start alacak Atatürk Anıtı önüne kadar sürecek Milli Birlik Yürüyüşü başlayacak. Yürüyüşün ardından Atatürk Meydanı’nda saatler 00.15’i gösterdiğinde 15 Temmuz Anma Programı başlayacak.

Öte yandan Muğla Valiliği nezdinde Marmaris’te gerçekleştirilecek 15 Temmuz “Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı” nedeniyle 15 Temmuz Pazar günü sabah saat 09.00’dan itibaren 16 Temmuz Pazartesi sabah saat 07.00’a kadar 19 Mayıs Gençlik Meydanı çevresi ve Atatürk Caddesi’nden Adliye Kavşağı’na kadar olan yol güzergahı, düzenlenecek etkinlikler nedeniyle araç parkına ve trafiğine kapalı olacak.

 

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü