105. Sokak'ta yarın kutlamalar başlıyor

Marmaris’in 23 Nisan Bayram Sokağı olarak bilinen 105. Sokak’ta da kutlamalar yarından itibaren başlıyor.

105. Sokak'ta yarın kutlamalar başlıyor

23 Nisan için Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle süslenen 105 Sokak, 7’den 77’ye  çok sayıda misafir ağırlıyor. Çocuklar şimdiden sokağı ziyaret etmeye başladı.Hazırlıklı gelen gruplar, ‘tören’ bile yapıyor. Minikler el ele verip kortej yürüyüşü yapıyor, şarkılar, şiirler söylüyor.

Bu sabah Sokağı ziyaret edenlerin arasında Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız da vardı. Şükrü Ayyıldız, 5 yıldır büyük bir ilgi ve takdirle takip ettiğini belirttiği Sokaktaki kutlamaların fikir babası ve hazırlayıcısının bir terzi esnafı Salih Yazgan’ın olmasından ötürü gurur duyduğunu söyledi.Ayyıldız  “Bugün bir daha gördüm sokağı, bir kez daha esnafımla gurur duydum. Ülkesine, Bayrağına sahip çıkan tüm esnafımı şükranlarımı sunuyorum” dedi 

105 Sokağın mimarı Salih Yazgan, yoğun ilgi karşısında Sokak’ta 21 Nisan Cumartesi gününden itibaren  itibaren çocuk şarkıları, marşları çalmaya başlayacaklarını söyledi.Yazgan “Burayı görmek isteyip de göremeyen çocuğumuz kalmasın. Haftasonu burası müzikle daha da neşe dolacak. Pazartesi sabahı ise kutlama programımız çok daha renkli olacak. 105 Sokak gönüllülerinin, gönülverenlerinin bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.