105. Sokakta bayram coşkuyla kutlanacak

Marmaris’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları başladı. Marmaris’te 105 Sokak da her yıl olduğu gibi günler öncesinden Türk Bayrakları ve Atatürk Posterleriyle donatıldı. Mahalle sakinleri sokakta gerçekleşecek bayram kutlaması öncesi basın toplantısı düzenledi.

105. Sokakta bayram coşkuyla kutlanacak

Terzi Salih Yazgan, beş yıl önce Marmaris’te örnek gösterilecek bir projeyi hayata geçirdi. Marmaris’in 105. Sokağını 23 Nisan Sokağı’na dönüştürdü.Her sene 105 sokak bayraklar ve Atatürk Posterleriyle donatıldı.

Mahalle sakinleri ve sanatçıların da yardımıyla, binlerce kişinin katılımıyla geleneksel halen gelen 23 Nisan kutlamalarının bu yıl 5.’si gerçekleşecek.İmece usulünün en güzel örneklerinden birini sergileyen Salih Yazgan liderliğindeki gönüllüler basın toplantısı düzenledi.

Salih Yazgan, programlarının pazartesi sabahı saat 10.00’da başlayacağını ve Marmaris’in yanısıra çevre ilçe ve illerden geleceklerin de aralarında bulunduğu binlerce kişiyi sokakta ağırlayacaklarını ifade etti.

Etkinliğe destek veren sanatçıların da katkısıyla 105 Sokak yine Türkiye’ye örnek olacak. Sanatçı Ahmet Cemal,Hüseyin Cebeci ve Mandrake Kemal de etkinliği destekleyenler arasında. Mahalle yaşayanları ve esnaflar da bayram kutlamasına tüm halkı davet etti.

 

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü