1000 Nutuk dağıtıldı

Kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un 99. yıldönümü Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

1000 Nutuk dağıtıldı

Kurtuluş mücadelesinin ilk adımı olan 19 Mayıs 1919’un 99. yıldönümü Marmaris Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı. 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda düzenlenen program kapsamında sahne gösterilerinin yanı sıra geçen yıl yaptıkları Raf adlı şarkılarıyla dünya müzik listelerinde üst sıralara çıkan “Deeperise ve Jabbar” sahne aldı.

19 Mayıs Gençlik Meydanı, saat 11.00’dan itibaren sportif etkinliklere ev sahipliği yaptı. 17.00’dan itibaren ise Latin dansları ve Halk dansları gösterileri sunuldu. Mandreke Kemal’in illüzyon gösterisinin ardındansa zumba grubu hareketli müzikler eşliğinde dans etti. Barmen Şov da izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

1000 Nutuk dağıtıldı

Sahnede gösteriler sürerken Belediye Başkanı Ali Acar da gelen konuklara Atatürk’ün büyük eseri “Nutuk” dağıttı. Ahmet Hür tarafından, gençlere ulaşmak amacıyla günümüz Türkçesi’yle hazırlanan çalışmayı Hür’le beraber dağıtan Başkan Ali Acar, herkesin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. 7’den 70’e herkesin ilgi gösterdiği 1500 adet kitap kısa sürede tükendi.

“Deeperise ve Jabbar” sahne aldı

Gençlik Bayramı’nda Marmarisli Müzisyenler Deeperise ve Jabbar, gençler için sahne aldı. Yaklaşık bir saat süren konserde Raf ve Geçmiş Değişmez gibi sevilen parçalarını seslendiren müzisyenlere Belediye Başkanı Ali Acar birer plaket verdi. Marmaris’in her konuda olduğu gibi sanat alanında da öne çıktığını söyleyen Ali Acar, Deeperise ve Jabbar adıyla tanınan Mesut Yılmaz’a ve Mücahit Turan’a teşekkür etti.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü