Yüzme bilmeyen vatandaş, denize düşen yavru kediyi gözünü kırpmadan kurtardı

Kocaeli’nin Yarımca sahilinde denize düşerek yorgun ve bitkin şekilde mahsur kalan yavru kediyi, yüzme bilmeyen bir vatandaş kurtardı. Kurtarma anları amatör...

Yüzme bilmeyen vatandaş, denize düşen yavru kediyi gözünü kırpmadan kurtardı
Kocaeli’nin Yarımca sahilinde denize düşerek yorgun ve bitkin şekilde mahsur kalan yavru kediyi, yüzme bilmeyen bir vatandaş kurtardı. Kurtarma anları amatör kamera ile kaydedildi.
Olay, Kocaeli’nin Körfez ilçesi Yarımca sahilinde saat sabah 8.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde sahilde bulunan vatandaşlar denizden bir kedi sesi duydu. Vatandaşlar bir süre sahil kenarında sesin kaynağını aradıktan sonra, yavru bir kedinin denizin kenarında bulunan küçük bir beton parçasında mahsur kaldığını fark etti. Durumu fark eden vatandaşlar kediyi kurtarmak için ilk önce itfaiye ekiplerine haber vermeyi düşündü, fakat bir vatandaş minik kedinin dalgaların çarpmasından dolayı yorulduğunu ve her an denize düşebileceğini fark etti. İtfaiyeyi beklemeden sahil kenarındaki korumalıkları aşıp denizin kenarındaki betona inerek kediyi bir süre yakalamak için çabalayan adam, hayvanı 1 dakikalık uğraşın ardından kurtardı.

Yüzme bilmeden kendini denizin kenarına attı
Ayrıca minik kediyi kurtarmak için canını riske atan vatandaşın yüzme bilmediği öğrenildi. Öte yandan kedinin kurtarılma anları sahilde spor yapan bir kadın tarafından kaydedildi. Kedinin, denizin kenarındaki çıkıntıda mahsur kaldığı ve vatandaş tarafından risk alarak kurtarıldığı anlar saniye saniye görüntülendi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.