Yunan Dışişleri Bakanlığından, Türk Dışişlerine cevap

Türkiye Dışişleri Bakanlığının, Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias’ın açıklamalarıyla ilgili cevabına, bu sefer Yunan Dışişleri Bakanlığından cevap...

Yunan Dışişleri Bakanlığından, Türk Dışişlerine cevap

Türkiye Dışişleri Bakanlığının, Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias’ın açıklamalarıyla ilgili cevabına, bu sefer Yunan Dışişleri Bakanlığından cevap geldi.
Yunan Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Aleksandros Genimatas, \"Türkiye sistematik şekilde uluslararası kanunları ihlal etmekte. Ve düzene girmesi istendiğinde şikayet etmekte ve gerçeklerden uzak bir şekilde davranmakta. Yunanistan barışçıl ,soğukkanlı ve sorumlu bir tutum sergilemekte. Bu gücünün unsurudur. Diyalog ve sorunların barışçıl şekilde çözülmesi Avrupa kültürüne uygundur. Türkiye bunu benimsemeli. Aynı zamanda Türkiye uluslararası hukuka ve deniz hukukuna saygı göstermelidir’’ açıklamasında bulundu.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü