Yolcu otobüsü yandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi TEM Oto yolu gişelerine 2 kilometre kala alev alan bir yolcu otobüsündeki 54 yolcu, şoförün yangını erken fark ederek, otobüsü...

Yolcu otobüsü yandı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi TEM Oto yolu gişelerine 2 kilometre kala alev alan bir yolcu otobüsündeki 54 yolcu, şoförün yangını erken fark ederek, otobüsü emniyet şeridinde durdurmasıyla yanmaktan kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Edirne istikametine giden ve içerisinde şoförle birlikte 56 kişi bulunan yolcu otobüsü, TEM Otoyolu Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi gişelerine 2 kilometre kala alev alarak yanmaya başladı. 54 yolcu ve muavini taşıyan otobüsünün şoförü, yangını erken fark ederek, emniyet şeridine park ederek yolcuları tahliye etti. Yaralanma ve can kaybının yaşanmazken, otobüs ve yolcuların eşyaları tamamen yandı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Yangınla ilgili araştırma ve soruşturma başlatıldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü