Vali Yıldırım’dan emniyete sürpriz ziyaret

Muş Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğüne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım...

Vali Yıldırım’dan emniyete sürpriz ziyaret
Muş Valisi Aziz Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğüne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından karşılanan Vali Aziz Yıldırım, Emniyet Müdürlüğü binasını gezdi. İnsanların huzur ve güvenini sağlayan polisin görevini fedakârca yerine getirdiğini belirten Vali Yıldırım, yaşanan güzel ortamın devamlılığını sağlamak adına herkesin birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olması gerektiğini söyledi. Son yıllarda emniyet teşkilatının modern araç ve gereçlerle donanımlı hale getirildiğine değinen Vali Yıldırım, Türk milletinin her zaman sevgisini kazanan teşkilatın saygın bir kurum haline geldiğini kaydetti. İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ise yürütülen çalışmalar, personel, araç ve gereç durumları hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.
Ziyaretin sonunda Vali Aziz Yıldırım emniyet personeli ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.