Vali Varol’dan muhtarlara okuma-yazma seferberliği çağrısı

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliği...

Vali Varol’dan muhtarlara okuma-yazma seferberliği çağrısı
Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan tarafından ülke genelinde başlatılan okuma-yazma seferberliği kampanyasının ilde kırsalda da uygulanmasında muhtarlara büyük görevler düştüğünü belirtti.
Kampanyaya ilişkin Öğretmenevi’nde düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada yöneticiler ve öğretmenlerin sorumluluklarının yanı sıra özellikle kırsalda yaşayan vatandaşlara ulaşmakta muhtarlardan da destek bekleyen Varol, “Kırsal için muhtarlarımıza çok büyük görev düşmekte. Köylerde okuma yazma öğrenememiş, belirli yaşın üzerinde olan vatandaşlarımıza bu hizmete ulaşabilmeleri için muhtarlarına mutlaka katkısı gerekmektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş’in kampanya kapsamında oluşturulan komisyonun çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiği toplantıya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Vali Varol’un eşi Funda Varol ile Halk Eğitim merkezi Müdürü Alaaddin Turna da katıldı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.