Vali Civelek yaralıları ziyaret etti

Ege Denizi’inde meydana gelen 6.3 şiddetindeki depremin ardından, Muğla Valisi Esengül Civelek hastanedeki yaralıları ziyaret etti.Ege Denizi’inde meydana...

Vali Civelek yaralıları ziyaret etti

Ege Denizi’inde meydana gelen 6.3 şiddetindeki depremin ardından, Muğla Valisi Esengül Civelek hastanedeki yaralıları ziyaret etti.
Ege Denizi’inde meydana gelen 6.3 şiddetindeki deprem, yürekleri ağza getirdi. Sarsıntı Muğla başta olmak üzere İzmir ve Aydın gibi çok sayıda il ve ilçe de hissedildi. Depremin ardından vatandaşlar sokaklara döküldü. Depremden en çok etkilenen ise önemli turizm beldesi Bodrum oldu. Sarsıntı esnasında camdan atlayan ve yaralanan çok sayıda vatandaş, Bodrum Devlet Hastanesine başvurdu. Bodrum Devlet Hastanesi içerisindeki tedavi gören bazı hastalarda, kendi isteği ile hastane bahçesine çıkarak geceyi dışarıda geçirdi. Şu ana kadar 70’in üzerinde hafif yaralının hastaneye başvurduğu öğrenilirken, Muğla Valisi Esengül Civelek Bodrum Devlet Hastanesine geldi. Vali Civelek, tedavi gören yaralıları ve hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Öte yandan, Vali Civelek hastane içerisine girerek hastane binasını inceledi.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.