Uşak’ta silahlı saldırı: 1 ölü

Uşak’ta meydana gelen silahlı saldırı olayında 1 kişi hayatını kaybetti.Olay, Uşak merkez Nuri Şeker Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen...

Uşak’ta silahlı saldırı: 1 ölü
Uşak’ta meydana gelen silahlı saldırı olayında 1 kişi hayatını kaybetti.
Olay, Uşak merkez Nuri Şeker Caddesi üzerindeki bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, müzik market işleten Volkan Yıldırım (31) isimli maktul, aralarında önceden husumet olan S.S. isimli kişi tarafından işyerinde pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Volkan Yıldırım olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yıldırım yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Katil zanlısı S.S. ise olaydan kısa süre sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının polisteki ilk ifadesinde cinayeti kız meselesi yüzünden işlediği öğrenildi. Saldırıda hayatını kaybeden Yıldırım’ın cenazesi morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.