Ünlü YouTuber Tekirdağ’da video çekti

Türkiye’nin en ünlü YouTuberlar’ından biri olan Başak Karahan son olarak Tekirdağ’a ‘Bilmediğim Şehirde 20 TL ile bir gün geçirmek’ adlı bir video...

Ünlü YouTuber Tekirdağ’da video çekti
Türkiye’nin en ünlü YouTuberlar’ından biri olan Başak Karahan son olarak Tekirdağ’a ‘Bilmediğim Şehirde 20 TL ile bir gün geçirmek’ adlı bir video çekti.
YouTube tarafında ürettiği içeriklerle dikkat çeken ve YouTube camiasında bilinen en ünlü isimlerin başında gelen Başak Karahan, son olarak Tekirdağ’da bir video çekti. Yanına Buse ve Berk adlı iki YouTuber’ı da alıp, ‘Bilmediğim Şehirde 20 TL ile bir gün geçirmek’ adlı bir video çekti.
Videoda daha önce gitmediği şehirlere gidip 20 TL ile bir gün geçirmeye çalışan Karahan, Tekirdağ pazarında ve Tekirdağ’ın belirli noktalarında 20 TL ile bir gün geçirmeye çalıştı. Renkli görüntülere sahne olan vido kısa sürede milyonlara ulaştı.

Başak Karahan kimdir?
Başak Karahan, 1998 yılına Antalya’da doğdu. Eğitimine Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde devam eden Karahan, Türkiye’nin en ünlü YouTuberlar’ından Enes Batur’un kız arkadaşı olarak biliniyor. Kendine ait kanalı bulunmakta ve farklı içerikte videolar yayınlamakta. Başak Karahan, Enes Batur’un filmi olan ’Hayal mi Gerçek mi’ sinema filminde de rol almıştı.
Öte yandan, Başak Karahan’ın Youtube’da 1 buçuk milyon abonesi bulunuyor.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü