Türkiye - Mozambik arasında 6 anlaşma imzalandı

Türkiye ve Mozambik arasında diplomasi, ekonomi, enerji, kültür, turizm gibi alanarda 6 anlaşma imzalandı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika...

Türkiye - Mozambik arasında 6 anlaşma imzalandı
Türkiye ve Mozambik arasında diplomasi, ekonomi, enerji, kültür, turizm gibi alanarda 6 anlaşma imzalandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyaretinin ikinci durağı olan Mozambik’te temaslarına devam ediyor. Erdoğan’ın temasları kapsamında Mozambik Cumhurbaşkanı Filipe Nyusi ile gerçekleştirilen ortak basın toplantısı öncesinde iki ülke arasında diplomasi, ekonomi, enerji, kültür, turizm gibi alanlarda 6 anlaşma imzalandı. Törende Türkiye Cumhuriyeti ile Mozambik Cumhuriyeti arasında Diplomatik Pasaportlar Vize Uygulamasının Kaldırılması, Siyasi İstişarelere İlişkin Anlaşma, Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşması, Yatırımların Karşılıklı Korunması ve Teşviki Anlaşması, Kültür Alanında Mutabakat Zaptı, Turizmle ilgili Mutabakat Zaptı imzalandı.

YASAL UYARI

Marmaristv.com.tr ’ nin yerel haberler bölümünde İHA’nın abonelerine gönderdiği haberler otomatik olarak derlenmektedir. Marmaristv.com.tr editörleri otomatik akış içinde bu haberlere editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajans sorumludur.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.

ÇOK OKUNANLAR

MARMARİS AJANDASI

Tümü