Turizmcilerin hedefi beş büyük il

Ankara ile Dalaman Havalimanı arasında başlatılan ve haftada 7 gün kesintisiz sürdürülen direk tarifeli seferler turizmcileri mutlu etti. Şimdi turizmcilerin hedefi bey büyük ilden Dalaman’a direk tarifeli sefer konulması…

Turizmcilerin hedefi beş büyük il

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Bülent Bülbüloğlu, Ankara ile Dalaman Havalimanı arasında başlatılan ve haftada 7 gün kesintisiz sürdürülen direk tarifeli seferlerin rayına oturduğu ve yeni hedeflerinin ülke genelindeki 5 büyük il olduğunu açıkladı.

Bülbüloğlu, 15 Nisan 2015 yılında Marmaris'te düzenlediği İç Pazar Turizm Şölenin bir uzantısı olarak ülkenin önde gelen havayolu firmalarının kapılarını aşındırmaya devam ettiklerini ve yurdun dört bir köşesinden Dalaman havalimanına tarifeli uçak seferleri koymaları konusunda yoğun çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Bülbüloğlu; Turizmde iç pazara ayrı bir önem verdiklerini ifade etti. Tatilcilerin Dalaman Havalimanına aktarmalı değil direk ulaşmaları için tarifeli uçak seferleri konulmasını temin etmek adına havayolu şirketi yetkilileriyle defalarca görüşmeler yaptıklarını kaydetti. GETOB'un ısrarlı çabaları sonucunda AnadoluJet'in Ankara'dan Dalaman'a haftada üç seferle başlayan direk tarifeli seferlerin haftanın yedi günü olarak sürdürülmeye başladığının altını çizdi.

Türkiye'nin birçok ilinden Ankara aktarmalı Dalaman seferlerinin yapıldığını belirten Bülbüloğlu asıl hedeflerinin Trabzon veya Samsun, Adana, Gaziantep, Eskişehir, Diyarbakır gibi büyük illerden Dalaman'a karşılıklı direk tarifeli seferler konulmasını sağlamak olduğunu açıkladı.Bölge uçuşlarının geliştirilmesi amacıyla Anadolujet ile çeşitli çalışmalar ve kampanyalar yaptıklarına da değinen Başkan Bülbüloğlu, son iki yıldır AnadoluJet'in ülke genelindeki birçok acente yetkilisine bölge tanıtımı ve gezileri yaptırarak kendilerini misafir ettiklerini vurguladı.

YORUM YAZ

** Yorumunuzun sorumluluğu size aittir

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz yapın.